Info

Dag lieve, coole KSA’sters

Heb je de KSA ook zo hard gemist zoals wij? Kan je niet meer wachten tot je weer kan ravotten met al je vriendinnetjes? Wel, wij hebben goed nieuws voor jou. Want op 11 augustus vertrekken wij voor 10 dagen op kamp naar Pelt. Woohoooo!

Hoe kunnen jullie je inschrijven?

Je schrijft 12O euro (vanaf het tweede kind: €110) over op het rekeningnummer: BE47 7383 1202 5780 met de vermelding "ZOMERKAMP KSA + NAAM + GELEDING" voor 28 juli. Voor de pimpampoentjes bedraagt het inschrijvingsgeld €60.

Voor het kamp krijgen jullie nog een knipoogje in de brievenbus waar jullie heel veel informatie kunnen vinden om goed voorbereid te zijn voor een fantastisch kamp. Ook op de site staat er een heleboel informatie (www.ksadekouter.be).

Als er toch nog vragen zijn kunnen jullie steeds een mailtje sturen naar hoofdleiding@ksadekouter.be of bellen naar 0490 39 53 96 (Tilde) of naar 0487 73 26 43 (Merel).

De leiding staat ook voor u paraat op de kampwake, 8 augustus vanaf 18u30 in de Kouter. Hier kunnen jullie je valiezen achterlaten die dan worden ingeladen en al reeds richting Pelt vertrekken. We dansen dan ook voor de eerste keer het kampdansje, zingen voor het eerst het kampliedje en zien we het begin van een spannende sketch. Kampwake is ook de ideale gelegenheid om je uniform uit te breiden!

Wij kijken er alvast naar uit! Tot op kampwake!

Groetjes, de leiding

 

Via onderstaande links kun je alle nodige documenten downloaden!

INSCHRIJVINGSBRIEF: https://drive.google.com/file/d/1XErV8rzoYUbWLuVpwrHZhk6-zkXiwXES/view?usp=sharing

MEDISCHE FICHE: https://drive.google.com/file/d/1cKduGdqi6Z5Il8kz249_kXVuJ3_k6jhu/view?usp=sharing

EXTRA DOCUMENT IVM MEDICATIE: https://drive.google.com/file/d/1tgmMoxz7zRPdL_9OB_MEhTs4EkG6VbrY/view?usp=sharing